0 %

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

CARPET STONES

Η Hotspray παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα για την κατασκευή και ανακατασκευή δαπέδων. Προσφέρει λύσεις με συστήματα επίστρωσης δαπέδων εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Τα συστήματα αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σε καταστήματα, οικίες, εκθεσιακούς χώρους, μπάνια, σαλόνια, πισίνες και σε διάφορους άλλους περιβάλλοντες χώρους.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, από δείγματα που διαθέτει η εταιρία μας.
HOTSPRAY_Monoseis_Steganopoiiseis_logo

Stone Carpets Δάπεδα

Δάπεδο εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου απαράμιλλης αισθητικής, αντοχής και ποιότητας.

Αποτελείται από χαλαζιακά αδρανή τόσο σε φυσικές όσο και σε τεχνητές αποχρώσεις, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με πολυουρεθανικές και πολυασπαρτικές ρητίνες.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς συνδυάζει την αισθητική του κλασικού με την αντοχή του σύγχρονου.

Εποξειδικά Δάπεδα

Τα εποξειδικά δάπεδα με βαφή ή επίστρωση (αυτοεπιπεδούμενα) είναι δύο ή τριών συστατικών ρητινικά συστήματα, που το συνολικό πάχος τους δεν ξεπερνά τα 2 χιλιοστά. Είναι υλικά χωρίς διαλύτες, τα οποία προσφέρουν υψηλή αντοχή σε τριβή, αντέχουν στα οργανικά και ανόργανα οξέα, αλκάλια, πετρελαιοειδή και σε πολλούς άλλους διαλύτες.

Εφαρμόζονται σε δάπεδα τσιμεντοειδούς βάσης, με μεγάλες μηχανικές η χημικές αντοχές. Είναι υλικά κατάλληλα να εφαρμοστούν σε αποθηκευτικούς χώρους τροφίμων, βιομηχανικούς χώρους, νοσοκομεία, καταστήματα, πάρκινγκ, μεταξύ πολλών άλλων.

Πολυουρεθανικά Δάπεδα

Τα δάπεδα που επικαλύπτονται με πολυουρεθανικά συστήματα είναι ιδανικά για απαιτητικές & ιδιαίτερες συνθήκες χρήσης, όπως επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Επιπλέον καθαρίζονται εύκολα και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν υγειονομικούς κανονισμούς

Τα πολυουρεθανικά δάπεδα είναι ρητινικά συστήματα δύο συστατικών, που δημιουργούν μια ελαστική μονολιθική επιφάνεια με αντοχή και αντίσταση στην ακτινοβολία (UV) του ήλιου, ιδιότητα που καθιστά το υλικό κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους.

Δεν ξέρετε ποια λύση ταιριάζει στο ακίνητό σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά
και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική λύση για  σας.