0 %

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Μονώσεις και προστατευτικές επενδύσεις τελευταίας τεχνολογίας, με υλικά κορυφαίας ποιότητας

Οφέλη θερμομόνωσης

 Η θερμομόνωση των κτιρίων είναι πλέον μια διαδεδομένη εφαρμογή, με την οποία ουσιαστικά εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα, λόγω της απώλειας θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η θερμομόνωση μειώνει σημαντικά τις απώλειες θερμότητας το χειμώνα και την εισροή θερμότητας το καλοκαίρι, οδηγώντας σε δραστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.

Θερμική άνεση & Προσαρμογή

Η θερμομόνωση εξασφαλίζει σταθερή και άνετη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου, προστατεύοντας από ακραίες καιρικές συνθήκες.

Προστασία από υγρασία

Η θερμομόνωση συμβάλλει στην πρόληψη της συμπύκνωσης υδρατμών, μειώνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας μούχλας και μυκήτων.

Αύξηση αξίας ακινήτου

Η θερμομόνωση αποτελεί σημαντικό παράγοντα ενεργειακής απόδοσης, αυξάνοντας την αξία του ακινήτου.

Περιβαλλοντική προστασία

Η θερμομόνωση συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Εξωτερική Θερμομόνωση - Θερμοπρόσoψη
Στεγανοποιηση Με Πολυουρία

Λύσεις Θερμομόνωσης

Η HOTSPRAY σάς προσφέρει ιδανικές λύσεις για νέα και παλαιά κτίρια. Όλες οι εφαρμογές θερμομόνωσης και στεγάνωσης καλύπτονται από τη HOTSPRAY με γραπτή δεκαετή εγγύηση εφαρμογής.

Πλάκες Διογκωμένης & Εξηλασμένης Πολυστερίνης

Η εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS – Extruded polystyrene) είναι ένα θερμομονωτικό υλικό, εξαιρετικά ελαφρύ, που έχει ως βάση την πολυστερίνη, με εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι οι κλειστοί πόροι και η έλλειψη απορρόφησης νερού, που καθιστούν την εξηλασμένη πολυστερίνη κατάλληλη για εφαρμογές σε υψηλή υγρασία.
Πρόκειται για λειτουργικά ανθεκτική, θερμομονωτική, αδιάβροχη πλάκα γκοφρέ. Και οι δύο πλευρές της έχουν εξαιρετικό βαθμό πρόσφυσης σε κόλλες και σκυρόδεμα. Εφαρμόζεται σε εκτεθειμένες προσόψεις, καθώς και σε πλίνθινες και εμφανείς επιφάνειες.

Θερμοανακλαστικές Βαφές

Ψεκαζόμενη μεμβράνη ακρυλικής βάσης & κεραμικά σφαιρίδια με εγκλωβισμένο κενό αέρος. Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε εναλλάκτες θερμότητας, δεξαμενές, βαγόνια τρένων, δίκτυα, αποθήκες, συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού, με στόχο την προστασία του προσωπικού, τον έλεγχο της ακτινοβολίας και πολλά άλλα. Εκτός από τη μείωση της θερμοκρασίας, η θερμομονωτική αυτή επίστρωση συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, τη θερμική προστασία και την προστασία του προσωπικού. Και όλα αυτά, με τον πιο απλό τρόπο εφαρμογής: διά ψεκασμού. Εφαρμόζεται σε πάχος από 1 έως 3 mm, έχοντας πολύ χαμηλή διαπερατότητα, γι’ αυτό και παρέχει, επίσης, άριστη προστασία κατά της διάβρωσης.

Θερμοανακλαστικές Βαφές

Συστήματα ψεκαζόμενου Αφρού Πολυουρεθάνης

Η Απόλυτη Μόνωση Ταράτσας με Πολυουρία & Πολυουρεθάνη. Ολοκληρωμένα συστήματα θερμο-υγρο-ηχομόνωσης δωμάτων και επίστρωσης δαπέδων με 10ετή εγγύηση!
Εφαρμογές επίστροσης:

  • Δάπεδα
  • Ταράτσα
  • Τοιχοποιία
  • Άλλες Εφαρμογές
Στεγανοποίηση με Πολυουρία

Δεν ξέρετε ποια λύση ταιριάζει στο ακίνητό σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά
και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική λύση μόνωσης.